Mer Problem?

MP – Miljöpartiet – borde stå för Mer Problem. Man är ju vad man heter, så den tesen borde kunna gå att ändra på och säga att man heter vad man är. För detta parti är något av en världsrekordhållare i dumhet och rent kränkande, det har de bevisat inte minst genom Romsons beryktade tal i Almedalen förra året.

Detta parti fortsätter i stor stil på samma inslagna linje, de fortsätter att lägga förslag som år så hårresande i sin klumpighet att man tar sig för pannan. I SVD 27/5 kunde man läsa följande artikel om partiets kommande kongress där det har framkommit en del minst sagt underliga motioner.

Vad sägs om att du svensk som vill åka ut i världen för att kunna fly det här mörkerlandet för ett tag, ska tvingas genomgå ett KGB-förhör i miljöfrågor innan man kliver ombord? Ett förslag bygger nämligen på att man ska besvara frågor som: ”Du vet väl om att nöjesflygandet är den onödigaste formen av klimatförstöring?” avges fel svar kommer följdfrågan och handlingen i form av: ”att felaktigt svar genast leder flygresenären till ett informationsmöte med uniformerad klimatinformatör som försenar flygresenären”.

KGBVill du känna de härliga vindarna av Sovjetnostalgi blåsa igen med lite tvång och uppifrån kommande dekret ska du rösta på Miljöpartiet eller Mer Problem-Partiet som de numera kallas Foto: Soviet Power

Jag får kylslagna rysningar när jag tänker på att samma parti faktiskt sitter i regeringen. Det är visserligen bara ett förslag, en motion men den skvallrar om en partikultur som är djupt störd. Samma parti kan kosta på sig mer dumheter så länge sossarna håller sin beskyddande hand över dem, vad sägs om dessa förslag:

Miljöpartiet kongressHär har vi ett parti som alltså aktivt strävar efter att utestänga män från jämställdhetsarbete inom partiet, vill att pengar för jämställdhet enbart ska gå till kvinnors organiserande och fokusera arbetet intern på att skapa nya förutsättningar för mer normkritiskt tänkande och mer intersektionalitet. Kan man ens efter något sådant kalla dem demokratiska? Kan ett sådant parti om de inte är demokratiska och öppna få ta emot partibidrag från staten där ett av kraven är just att man ska leva upp till demokratiska ideal?

Nej, det blir nog i min värld svårt att motivera något sådant. Miljöpartiet är nämligen inte demokrater eller öppna för alla. Återigen har den interna debatten avslöjat just detta och då är det inte längre någon tvekan, det här partiet måste isoleras. Att de ens får ingå i regeringen är ett tecken dels på hur mån Löfven är om att få återta sin och sitt partis älskade makt och dels ett tecken på ren inkompetens i ledarskapet. Man kan nämligen inte samarbeta med partier som ens resonerar i sådana termer som dessa.

FörbjudetEtt parti som utestänger grupper ur den demokratiska processen är inte demokrater och därför ska de inte heller ha partistöd Foto: ATA

Löjesguiden vill idag nominera Miljöpartiet till priset ”Folihatt of the Year”. Motiveringen lyder: ”Ni går från klarhet till klarhet i den galenskap ni kallar ”politik” men som andra kallar ”bisarrt”. Jag är mer än glad om ni genomför era KGB-förhör av flygresenärer, på det sättet lär ni gräva er egna grav fortare än ni hinner säga ”koldioxid”. Så snälla, genomför detta så vi andra kan ge er sparken och förpassa er dit ni hör hemma – till den politiska historiens sophög.”

Annonser

4 thoughts on “Mer Problem?

 1. Undrar om de skall förhöra Fridolin och Romson när dom flyger från Bromma till Arlanda också för det borde klassas som mycket värre än en nöjesflygning.
  Fast det är ju förstås inte de stackars helrörens fel att flygningarna ser ut som dom gör utan det är det onda patriarkatets. En Mp:are kan ju inte ifrågasätta något utan lyder blint….

  Gilla

  • Säkert är det så att patriarkatet i så fall hade tvingat både Åsa och Mandolin att resa från Bromma. KGB-förhöra dem båda vore väl att förgripa sig mot den naturliga ordning som säger att det bara är cis-män som råkar ut för dylik behandling, det är ju trots allt vi som står för allt utsläpp trots att vi inte gör det. Ingen idé att förneka där inte, har vår våra nya härskar-Åsor sagt att det är så så är det så. Och man ska nog försöka låta bli att ifrågasätta så mycket också, det kan bli rent farligt i längden när vår nya härskarras får säga sitt. Lyd blint, underkasta dig den förnedrande behandlingen som trots allt bara är till för allas vårt bästa är nog snarare framtidens melodi. Vi måste ju alla förstå att miljöpartiet anser sig ha rätten att gå hur långt som helst bara det är för den goda saken, förstår vi inte det är det nog bäst vi fattar i alla fall. Vår egen säkerhet hänger ju på det. Välkommen till Sovjetstaten Sverige där vi alla marscherar på led, gör vi inte det är det som om vi inte gör som vi blir tillsagda och då finns andra små subtila sätt att tvinga in oss i ledet.

   Gilla

 2. Miljöpartiet och Feministiskt Initiativ visar med sitt hat mot vita män, att de för länge sedan lämnat tanken på jämställdhet. De visar tydligt genom förslag och i debatter att de är totalitära. Jämställd får bara den vara som dessa partier bestämmer sig för att ”omhulda”. Än så länge är det bara vita män som hatas, men snart är det dags för oss kvinnliga förrädare som motarbetar dem.
  Dessa ”idéströmningar” inom MP och F! påminner mig mer om nazismen än om Sovjetstaten. För här är det verkligen tal om rasåtskillnad och apartheid.

  Gilla

  • Hallelujah syster! Det är precis så jag ser det, att de är för en ”könsapartheid”. Jämlikhet har inget med deras ideologi att göra och allt är rätt dålig maskerad politisk tragikomedi där pajaskonsterna är det enda som hela tiden utvecklas. Fi och mp tävlar i samma gren, den vulgärfeministiska och är ivrigt påhejade av t ex Sveriges kvinnolobby och rättviseförmedlingen som är av samma skrot och korn. Idéströmningen är inte ny, den är densamma som Hitler hade men man har bara bytt ut ”jude” mot ”cis-man” och ”patriarkatet”. Alltid när det argumenteras är det samma mantra som upprepas igen och igen utan självinsikten om att de är hatets förespråkare. Knappast något att lita på med andra ord men med den ganska extrema agenda som finns hos vissa utgör de säkert en lockelse, också hos könsförrädare till män som likt de Quislingar de är har låtit sig förföras av locktonerna.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s