Näste Till Rakning

Det kan inte vara lätt att tillhöra ett parti där lyhördheten är i det närmaste noll. Det kan inte heller vara lätt om man ska behöva bevittna hur snöd övervägning vem som kan gynna partiet mest om man kliar deras ryggar, när samma krafter går emot allt man tror på och står för. Det är det som händer i vänsterpartiet just nu. Lägre i tak, ingen debatt eller ifrågasättande och ett skamlöst flirtande med krafter som inte vill de som borde vara partiets fokus så särskilt väl. Mer om vänsterpartiets ohejdade populism kan man läsa om på Fnordspotting.

Det är den växande fundamentalismen i storstädernas förorter som är problemet och vänsterpartiet med Rossana Dinamarca i spetsen har redan tagit extremisternas parti i förhoppningen att vinna röster får man förmoda. Bondeoffret man gör är att man slänger medlemmar som Amineh Kakabaveh under bussen utan minsta tvekan eller ånger. Men också förortens tjejer som nu är fritt villebråd för förtrycket är några man villigt offrar för den större helheten.

islamisterÄr det de här krafterna vänsterpartiet skyddar med sina inlägg i debatten och är det så att de ser dem som potentiella väljare? Om det är så förenas de väl just av hatet mot alla former av frihet Foto: Samtiden

Det började ju med att Zeliha Dagli (Aftonbladet) och Amineh Kakabaveh (Expressen) skrev varsin artikel om de försämrade förhållandena för förortens tjejer. De beskrev hur dessa nu råkade ut för ett förtryck av strukturer från hemländerna som letat sig in i områdena i form av extremistiska tankegångar. Som bekant dröjde det inte länge innan dödskyssen från partiets ledning kom i följande artikel i Aftonbladet.

Nu fortsätter den interna kritiken med att Cheko Pekgul lämnar sitt bidrag i debatten i Expressen. Det ska bli intressant att se hur många dagar det dröjer innan Rossana Dinamarca dröjer innan nästa lock ska läggas på tunnan. Ska hon i vanlig ordning dra rasistkortet och mellan raderna beskriva människor med utländsk härkomst som något de inte är. Det ska bli intressant som sagt.

DödskyssenDödskyssen – En rafflande thriller i vänsterpartistisk debatt och miljö där karaktärsmord och svek tillhör spelets regler. Endast tillåten för en publik över 18 Foto: Discshop

Löjesguiden nominerar idag vänsterpartiet till priset ”Foliehatt of the Year”. Motiveringen lyder: ”Det är sällan eller aldrig man får se ett så övertydligt exempel på politiskt svek. När det dessutom är av det värsta slaget, det riktar ju sig mot en medlem och innefattar antydningar om rasism, har man satt ett svårslaget rekord i svensk politisk historia. Ni är därför mer än värdiga kandidater till priset, ingen som helst tvekan om den saken.”

6 tankar på “Näste Till Rakning

  • Hej.
   Kan bara instämma, var själv igång i Sthlm på 80-talet när nassarna intog Kungsan varje år (å j*vlar vad dagens twitterfeminister och identitetsvänster skitit i byxan om det mött det gänget IRL!). Runt nittitre var hela motståndsrörelsen genominfiltrerad av olika kommunistgrupper (olika namn, samma folk, en del av dem finns idag inom Fryshuset, FiMpV och Expo/Researchgruppen) och 90% gav upp eftersom vi inte var vänstermuppar, utan helt vanliga svenskar, både infödda och inflyttade.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, gymnasielärare

   Gilla

   • Det är tyvärr så de jobbar, de infiltrerar och gör en företeelse till sin. Vad som börjar som ett tvärpolitiskt projekt mot något fenomen t ex rasism, blir plötsligt ett vänsterprojekt mot rasism. De här krafterna skulle antagligen inte kunna sätta igång något själva utan har alltid ett nytt projekt i skottgluggen. Det är också därför de håller på att gräva sin egen grav. De vill visa sig toleranta men är intoleranta, de kan inte driva en egen fråga i egen regi utan måste alltid kapa en annan, de tolererar inte avvikande åsikter i de led de har intagit utan visar att de är precis lika stora fascister som de som de säger sig bekämpa. I mina ögon är de lika avskyvärda som skinnskallarna men samtidigt mindre ärliga. Skinnhuvudena sa alltid rent ut vad de stod för, vänsterflocken däremot utmålar och utmålade sig alltid i skinande kulörer när de borde använd flera nyanser av grått i kombination med nattsvart.

    Gilla

  • Du var inte ensam Staffan, du var inte ensam. Inte heller när det gäller ångern står du mol allena. Jag kom själv in på samma sväng i slutet på sjuttiotalet, idag talar jag av skam inte om det. Det är alltför smärtsamt med tanke på vad som har hänt inom den rörelse jag en gång var medlem i.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s