Dessa Fantastiska Feminister

Feminister är fantastiska! De kan inte skilja mellan fakta och fiktion, de tror på myter och fakta som saknar grund och de argumenterar med slag under bältet, lögner och faktafel. Den senaste i raden av feminister, eller ska jag säga argsinta kvinnor utan möjlighet att fatta var den mentala ventilen sitter, är Sanna Lundell.

Att Angöra En Brygga”Åh dessa fantastiska män som vet hur man angör en brygga”! Fast feminister vet också en hel del, som att pissa på en hel befolkning t ex Foto: SF

Hon anförtroddes att prata i radions program ”Sommar” och passade i god public service-anda på att ge uttryck för sin vurm för radikal-feminismen. Att sändningen gick ut i Sveriges Radio är ju inte så konstigt, där är man ju så ”oberoende” att en ideologi och enbart den är det man ger utrymme åt. Därmed hamnade Sanna Lundell i finrummet tillsammans med Kakan Hermansson. Sanna Lundells program hittar du här.

I programmet var hon lika ”oberoende” och ”objektiv” som Sveriges Radio. Eller vad sägs om härliga små uttalanden som att kvinnor som inte är feminister saknar någon vital del av hjärnan. Efter det uttalandet undrar man vem som saknar vad å hjärnans vägnar. Det är ju ett väldigt ”tolerant” och ”respektfullt” uttalande från den rörelse som alltid hävdar att de är allt det där.

RamonesRamones sjöng låten ”Teenage Lobotomy” och beskrev sig själva som just detta, nu har bladet vänts och det är helt andra som är lobotomerade. Allt för att man inte tror på en ideologi och opponerar sig mot den Foto: Youtube

Det är också ett enormt insiktsfullt uttalande. Hon ägnar mycket tid åt att prata om hur hon formades av att växa upp i ett missbrukshem och hur hon sedan tog avstånd från allt detta men hamnade i ett missbruksförhållande som hon försökte ta sig ur. Ett förhållande hon till och med återvände till.

Vad hon däremot inte snuddar vid är hur slående ofta det är så att den som drabbas av ett missbruksbeteende eller växer upp i en sådan miljö, söker sig till en ”trygg hamn”. Det kan vara kärleken, det kan vara ett annat liv men det kan också vara en religion eller ideologi som ger en den fasta mark under fötterna man längtar så mycket efter. Här kan Sannas feministiska vurm faktiskt ha formats av behovet av att hitta sanningar, fast mark eller bara något att tro på. Men ingen insikt alltså, tror man inte på feminism saknar man vitala delar av hjärnan.

Fast Mark Under FötternaAtt leva i eller växa upp i ett missbruksförhållande är som att sakna fast mark under fötterna. Det blir därmed extra viktigt att ha något att tro på, något att kunna komma hem till. Foto: SVT

Löjesguiden nominerar idag Sanna Lundell till priset ”Foliehatt of the Year”. Motiveringen lyder: ”Där man själv inte ser, ser andra. Att dölja det genom att försöka stämpla andra som ”mindre vetande” är både plumpt och dumt men fungerar säkert i den krets som gjort det oseriösa till sitt varumärke. Jag – Freakshow Fredrik – tackar dig dock för en sak, du har visat att den feministiska ideologin är just den sekt och den kyrka som folk med behov av stabilitet söker sig till. Du är på grund av dina uttalanden dock en formidabel kandidat till priset och förtjänar nomineringen väl.”

14 tankar på “Dessa Fantastiska Feminister

   • Svenska standardskrivregler? Det du sysslar med angående rubrikerna är något som dåliga amerikanska tidningar gör, och orsakar otroligt mycket förvirring då det konstant uppstår syftningsfel.

    Gilla

   • @Börje
    ”dåliga amerikanska tidningar”?
    Precis som det finns svenska skrivregler finns det amerikanska/engelska, och enligt amerikanska standardskrivregler skall ”varje ord” ha stor bokstav i titlar. (Sätter ”varje ord” inom citat, för det är inte helt sant, det finns en hel uppsättning regler för vilka ord som skall ha stor bokstav och vilka som inte skall ha det.)

    Gilla

 1. Sanna Lundell har väl som många andra talanglösa så kallade journalister och artister upptäckt att hon kan få framgång och ryggdunkningar just nu genom att bli radikalfeminismens megafoner.
  Naturligtvis är det patriarkatets fel att hon väljer att ha en relation med en missbrukare för hon har naturligtvis inget eget val…
  Hörde att hon valde att enbart spela musik av kvinnliga artister. Om en man utstuderat hade spelat musik av enbart manliga artister hade han utmålats som sexist och kvinnohatare av radikalfeministerna.Sedan påstår samma feminister att feminism handlar om jämställdhet mellan män och kvinnor när det i själva verket handlar om att gynna kvinnor på mäns bekostnad..

  Gilla

  • Hon var inte heller den ende som enbart spelade kvinnliga musiker, det gjorde Nisse Hellberg från Wilmer X också (om man bortser från att han framförde en egen låt). Till skillnad från Sanna Lundell deklarerar han också att han uttryckligen valt att spela bara kvinnor.

   Gilla

  • Jag tycker hon visar på ett mönster, samma går ju igen hos andra. Allt är alla andras fel men att medvetliggöra sig om de egna valen och se mönstret det går inte. Och du sätter fingret på det igen, talanglöst med behovet av att få ur sig allt och få revansch är nog drivkraften. Man blir förundrad om inte annat.

   Gilla

 2. Hörde nyss på TV att det är ont om kravmärkta grisar.
  Om man skall tro allt stolligt som skrivs av feminister är det hög tid att införa kravmärkta kvinnor.
  Kvinnor med sunt förnuft som kan sy, koka saft och sylt och bete sig som kvinnor gjort i tidigare generationer i mänsklighetens tid.

  Gilla

 3. Inte så troligt att du Sanna Lundell läser detta, men ändå vill jag fråga dig:
  Jag är en av dessa kvinnor som saknar vitala delar av hjärnan. De delar jag har använder jag dock så gott jag kan till att tänka med – men Sanna vad använder du din stora hjärna till?

  Gilla

  • Skulle tro att hennes diminutiv till hjärna överglänses av både den ena och den andra kvinnan. Särskilt de som vågar gå sin egna väg och vågar stå för något som inte följer strömmen som Sanna gör. Kvinnor som du ska ha all heder i världen då man blir påhoppad så här, det är minst sagt ett slag under bältet. Men det visar väl också hur desperata feminister som Sanna egentligen är. När inga andra argument hjälper tar man ju till de grova och förnedrande.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s