En kajal förtryckarmetod

I kölvattnet på Steffi Alouchs lite ovanliga tanke att hudfärgade plåster bara finns i beige färg har nu Pandoras box så öppnats, unvis.it-artikel hittar du här.. Ut strömmar allsköns inlägg som bara alla inom godhetsrörelsen kan prestera för nu är snart allt förtryckande. Daisy Kintu är den senaste i raden som har hakat på samma trend och som aktivist vill också hon slå ett slag för saken. Följande unvis.it-artikel från SVT påtalar ett nytt intressant problem, bristen på smink för afro-svenska tjejer!

Jag kan se det framför mig. Det förtryckande läppstiftet förvägrar Daisy att se snygg ut när hon ska ut på daten. Hon försöker och försöker, men allt hon prövar har både fel nyans och fel utgångspunkt vad gäller anpassningen till hudton. Det är ju smink för Européer och andra förtryckare för i h-e! Förtvivlat försöker hon men allt är förgäves. Till sist slänger hon kajalpennan i vredesmod och utbrister att allt är alla andras fel och själv är hon bara ett viljelöst offer. Må alla dessa rasister brinna i Gehenna!

Dior LäppstiftMan kan se på långt avstånd hur förtryckande det är – läppstiftet. De rasistiska förtecknen fullständigt hopar sig, blå hylsa? Det vet man ju vad det betyder! Foto: ”DiorLippenstift” by Sjr – Own work Wikimedia

I vanlig ordning, och där är hon i gott sällskap med Steffi Alouch, missar hon att hon kan göra flera saker åt detta. Hon skulle kunna starta en importfirma som tog hit alla de produkter hon saknar. De finns ju enligt henne själv i London och USA. På kuppen skulle hon kunna göra något som i grunden är bra nämligen tjäna pengar istället för att skriva artiklar där gnället är ledstjärnan.

Hon skulle till och med kunna handla via internet, det finns något som heter så och där finns flera sajter med intressanta innehåll. Det finns i Stockholm i varje fall, åtminstone en affär som skulle kunna ha det hon söker och den ligger på Klara Norra Kyrkogata vid vandrarhemmet. Med andra ord, det finns många alternativ och ett innefattar att du kan tjäna pengar Daisy. Gör du en bra affär kan du till och med bli rik.

Pengarna Upp I HalsenDaisy hade kunnat bli en rik kvinna som hade kunnat importera det som saknas på marknaden. Istället väljer hon i vanlig ordning att klä sig i offerkofta och ösa aska över sig. Det verkar förtroendegivande men hjälper troligen också sd till nya framgångar. Foto: Wikimedia

Att det dessutom handlar om att positionera sig för att eventuellt skapa en karriär är en misstanke som går igen när det gäller den här typen av artiklar. Det är sådana här icke-frågor som får oss andra att inse att något i det här landet är fel och motreaktionen kan i värsta fall bli mycket provokativ. Får vi sd som är störst eller än värre bildar regering är jag rädd att landet kollapsar inifrån. Kom då ihåg det var inte mitt eller någon läsares fel när vi har påtalat det hela. Det är istället den typen av debattinlägg som spelar nationalister rakt i händerna och vår klantiga regering som gör alla fel man kan begå, som kommer att hjälpa dem till makten.

Det är dessutom den tävlan i vem som har tunnast offerkofta och vem som därför fryser mest som kommer att bära fram sd. Att måla ut sig som offer gör inte er till vinnare, snarare tvärtom. När sd nu har fått blodvittring kommer era insatser ge dem och andra med likartade åsikter chansen att måla upp samhället som en tävlan i vem resurserna ska tilldelas. Det i sin tur leder till bilden av ett samhälle i fritt fall där sd är den enda garanten för det motsatta.

NosferatuVittringen av offerkoftan och lockelsen i att vara den som lider mest är tydligen en starkare drivkraft i dagens samhälle där ansvar eller möjligheter är bortglömda Foto: Wpclipart

Men allt det där kan personer som ingår i godhetsrörelsen inte se, de är så förblindade av sin egna godhet att de fullständigt flyter omkring som heliumballonger i tillvaron. Där von oben, kan de betrakta oss andra stackare och känna sig så mycket bättre när de i själva verket gör mer skada än nytta. Kom ihåg, sd kan nu vara landets största parti som kan berättas om i Expressen (unvis.it). Hur mycket större vill ni göra dem? Hur många fler argument varför multikulturen är död vill ni ge dem?

Så för att också ni i den rörelsen ska förstå så upprepar jag mig:

 • Varje flykting som kommer hit utan att vi har resurserna för att ta emot dem med asylboende, boende, jobb, inkomstmöjligheter blir snart en röst på sd.
 • Varje misstanke om att det bland dessa som kommer hit kan finnas folk från ISIL, eller skapa en ny religiös radikalisering i förorterna många röster på sd.
 • Varje sten som kastas på samhällets representanter som polis, brandkår och räddningstjänst lär generera flera röster på sd.
 • Varje ny ung kille som åker ner för att mörda lite fler människor i Syrien för ”friheten”, är horder av nya röster på sd.
 • Avsaknaden av möjligheterna att lära sig svenska och därmed kunna komma in i det svenska samhället, driver andra grupper att rösta på sd.
 • Varje underfinansierat förslag och ny reform där v och mp skriker sig hesa och vill få ”sina krav” igenom förvandlas till en röst på sd.
 • Alla de särintressena som bråkar om ”sina frågor” där dessa frågor blir allt mer löjliga blir snart en röst på sd.
 • Alla papperslösa som år efter år inte bara i godan ro får stanna här utan dessutom ska ha rätt till tandvård och läkarvård på samma villkor som dom som betalar dvs skattebetalarna är en röst på sd. Detta är dock inte helt klart än men om vänsterpartiet får som dom vill med hjälp av mp så blir det så. Dessutom har sedan flera år papperslösa fått starkt subventionerad tandvård signerad alliansen och mp.
 • Så länge debattörer från ”den goda sidan” beter sig som i programmet Debatt  i SVT kommer man att driva folk i massor i famnen på sd. Sluta upp med det så har vi kanske en chans att slippa att partiet blir än större än ni redan har gjort dem.
 • Så länge ideologiskt hjärntvättade journalister fortsätter att driva en uppenbar agenda där sd med lögner och dumheter smutskastas, kommer dessa se till att sd ökar.
 • Så länge vi måste dras med västvärldens absolut sämsta regering kommer det enda återstående alternativet för en del heta sd.

Så, är jag tillräckligt klar för att också ni ska förstå? För om ni inte gör det så kommer sd snart att ha 30, ja till och med kanske 40 % av väljarkåren bakom sig. Inget jag vill hur gärna man än försöker att smeta den etiketten på folk som inte håller med er godhetsivrare. Dessutom kommer ni om ni inte förstår att fortsätta den destruktiva dans ni så gärna ägnar er åt. Ni, Stefan Löfven, Miljöpartiet och Vänsterpartiet är nämligen sd:s bästa röstvärvare.

SantMätaren gick visst i botten igen och den här gången tror jag den stannar där.

Löjesguiden nominerar idag godhetsrörelsen och regeringspartierna till priset ”Foliehatt of the Year”. Motiveringen lyder: ”Det paradoxala är att ni påstår er vilja verka för mindre rasism och ett fortsatt mindre sd, men gör ert bästa för att vara deras bästa röstvärvare. Man skulle till och med kunna påstå att om man inte visste detta skulle man kunna förledas att tro att ni verkligen var en del av partiet ni säger er avsky. För med så många klantigheter, så grova misstag och så spektakulära tankemissar kan man inte tro något annat. Det gör er till formidabla kandidater till priset och det kommer att räcka långt, väldigt långt.”

Fler som har bloggat om den klantiga soppa som ni i regering och godhetsrörelse utgör är:

Fnordspotting – Ja Åsa Romson, verkligheten har hunnit ikapp Sverige
Iniskogen – Dubbelmoralen hos regeringen
Susanna’s Crowbar – Det stora är för stort
WTF Toklandet – Vad gynnar SD?
Motpol – Regeringen ger upp arbetslöshetsmålet

8 tankar på “En kajal förtryckarmetod

 1. Ja alla dumheter som produceras i den förmenta godhetens och ”antirasismens” namn driver folk i famnen på SD.Att dom är så korkade att dom inte inser det efter all denna tid.
  Om det bara fanns något vettigt parti som vågade driva frågan om den havererade invandrings och integrationspolitiken så skulle dom få massor av röster..

  Gilla

 2. Du skriver om SD som en entitet med eget liv.
  SD är folket som röstar på och sympatiserar med partiet.
  Antagligen ett par av dina grannar/kollegor/släktingar.
  Börjar bli tröttsamt med allt prat om att vi borde göra precis det som SD vill, så länge bara någon annan säger det.
  Sakpolitiken är obefintlig också hos relativt nyktra bloggare som dig själv.
  Istället har identitetspolitiken överhanden.
  Vem som säger det trumfar vad som sägs.
  Så tröttsamt.

  Gilla

  • Läs det inte då, man har alltid ett val. Och nej, jag håller inte med om att ”SD är folket som sympatiserar med partiet”. Hade du uttryckt det som att ”SD är partiet vars framgångar bygger på alla de andra partiernas misslyckanden och oförmåga att lyssna på folks oro där fingertoppskänslan helt har dött hos alla andra partier från höger till vänster” då hade jag kunnat nicka instämmande. Det är nämligen det som händer och som förklarar SD:s framgångar, det är inte enbart grannar/kollegor/släktingar. Det är att göra dessa endimensionella, det är istället dessa människors oro och deras frustration över att ha politiska partier som inte ens lyssnar på dem som är drivkraften. Det är också förtvivlan över att se hur man nu kör över en opinion utan att ta hänsyn till om medlen finns. Statsbudgeten visar allt större tecken på att spåra ur då kostnaderna för migration och integration galopperar, boende och arbete saknas och ingen gör något åt det.

   Våra politiker, framför allt de i de ”etablerade” partierna, har misslyckats kapitalt. SD kan där profitera på det faktumet att de är de enda som talar om frågorna, alla andra försöker ju sopa igen spåren efter sina misslyckanden och använder till och med journalister i det arbetet. Ja, SD har blivit en entitet något som har ett eget liv en perpetuum mobile om du så vill. De etablerade misslyckas, straffas i nästa opinionsundersökning, försöker desperat att rätta till detta, straffas än mer, får folk att inse att det bara finns ett sista kort att satsa på och till sist tar de steget och bevisar att de etablerade har misslyckats. Så börjar processen om på ruta ett och går hela varvet runt igen och igen i den processen utan att någon lär sig något. Märk en sak, jag gillar inte det jag ser därför att jag inte är SD:are, men jag ser mönstret som tydligen få andra uppfattar.

   Gilla

   • Jag läser saker jag håller med om och saker jag inte håller med om. Sedan tar jag mig friheten att ha en åsikt om det.
    Något som inte tilltalar de mest till vänster i politiken.
    Jag vidhåller att det är precis detta som SD talar om och och vill skapa en debatt kring.
    Spelar det roll att det står SD under partitillhörighet på Mattias Karlsson?
    Hade han gått över till Moderaterna och sagt precis samma saker han säger nu, hade det gjort skillnad?

    Gilla

   • Finns det någonting som tilltalar de längst till vänster i politken? Det är väl då kanske deras egna åsikter, allt annat gör att man plötsligt heter Breivik i efternamn! Och ja, jag har också uppfattat sd som partiet som vill öppna upp en debatt i frågor de andra så gärna vill begrava under 19 kubikmeter cement i förbifart Stockholms tunnlar. Där det lär vara lugnt och saknas vittnen till det politiska lustmordet. Det är dock inte dom som är det viktiga utan motparten och deras reaktioner.

    Moderater och socialdemokrater har beröringsskräck när det gäller de frågor sd vill föra upp på agendan. De vill inte höra talas om dessa, de vill helst tysta dessa och man gör sig mycket besvär för att visa att man står för något annat än sd. Jag tror till och med att de skulle kunna gå så långt att de drev en motsatt politik, om de inte redan gör det, för att dels fjärma sig och dels för att visa att ”vi är något annat”. Det skulle kunna generera röster men det enda det gör är att polarisera och se till att ravinen mellan synsätten har vidgats än mer. Jag tror alltså att sd vill ha en debatt, det vill inte de andra och de gör allt för att slippa denna. Därför har jag också svårt att se hur Mattias Karlsson skulle ens kunna sätta på sig en M-nål och tala i moderaternas namn för det han normalt sett diskuterar i sd. Alla i m är inriktade på att konfrontera ibland, undvika ibland och tysta för det mesta. Likadant med s.

    Man får komma ihåg att det är dessa två partier som har mest att förlora på sd:s framgångar då de redan har i s fall förlorat kanske 8-10 procentenheter och att sd nu är det störst partiet bland LO-medlemmar. M har förlorat i storleksordningen lika mycket. Så det finns tungt vägande skäl för båda att hitta en ny strategi, något de famlar i mörkret med just nu. Istället är de ”samvetsfångar” där uppgörelsen med mp spökar. M slöt ju en migrationspolitisk överenskommelse med dem 2013 och s sitter i regeringen med dem. MP kan med andra ord dirigera i stort sett allt och det är olyckligt, i mitt tycke är detta partiet Sveriges sämsta alla kategorier. Men det är det politiska spelet med dess komplikationer som också spelar sd rakt i händerna. Med andra ord, ett bondeoffer av mp där avtal och samarbete sas upp skulle lösa många knutar och se till att neutralisera sd.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s