…Och ännu fler oanade effekter

Feminister påstår ju alltid att män ingår i en våldtäktskultur. ”Män” som generell term antyder ju och lite till kanske, att det är alla män de talar om. Trots det är det inte alla män som våldtar, det är som alltid en generalisering utan grund när feminister uttalar sig. Alla män skulle ju t ex också ingå i ”patriarkatet” men återigen är det bara vissa män som gör det. Feminister pekar helt enkelt på fel grupp, vid fel tillfälle i fel sammanhang av fel motiv och då blir också slutresultatet helt fel.

Fem myrorI TV-serien ”Fem Myror Är Fler Än Fyra Elefanter” försökte Brasse sätta dit de andra med gissningslekar där det gällde att hitta fel. Logiken var inte alltid självklar men å andra sidan är dagens feminism kanske en modern arvtagare till Brasse. Felen är anpassningsbara, de är alltid annorlunda än de andras svar och de trotsar ibland logiken. Foto: Youtube

Nu har det konkreta beviset kommit in som bevisar att de inte bara har fel utan att de har jättefel. Natten mot onsdagen i förra veckan inträffade en ovanligt rå våldtäkt på Södermalm i Stockholm. En kvinna påstås ha våldtagits av minst tre unga män som sitter anhållna, artikel om händelsen i DN. Läs särskilt ingressen överst där ordet ”gatubarn” dyker upp. Det är nämligen tre eller fyra av dessa gatubarn som nu är häktade för dådet.

Gatubarn är i vissa fall de ensamkommande barn som kommer hit och som snabbt försvinner ut ur de sociala myndigheternas kontroll. Utan den kontrollen hamnar de snart på gatan där de exponeras för droger, prostitution och social misär. Människan reduceras under de omständigheterna snart till varelser som tänker, reagerar och agerar annorlunda än vi andra. De är tvungna att ta till andra strategier för att överleva helt enkelt.

SVT:s Uppdrag Granskning uppmärksammade barnen som är mellan 15-20 år i ett avsnitt du hittar här under. De flesta av dem kommer från Marocko och är på väg in i kriminalitet, polisen menar att i framtiden är är de morgondagens grovt kriminella. De blir offren för den maktlöshet som svenska myndigheter numer är så duktiga på.

ZombiesMyndigheterna och våra folkvalda är som zombies inför situationen. Lite eller inget görs och under tiden är problemet en tickande bomb Foto: Wikipedia

Nu har deras liv och livsstil blivit en annan människas fall. Den unga kvinnan som påstås ha blivit våldtagen är allvarligt skadad och hennes trauman kommer att vara livslånga. Bara i Stockholm beräknas de här pojkarna vara så många som 200 och så unga som 9 år och uppåt. Många livnär sig på att sälja droger och att stjäla. De får inte uppehålls-tillstånd och kan därmed inte arbeta eller bygga upp ett ”normalt” liv. Anledningen är att i svenska myndigheters ögon finns inget behov för dom att få detta eftersom Marocko inte är indraget i krig.

Allt det här är bakgrunderna men det finns en frågeställning också. När Stefan dansade och log tillsammans med Gustav, Malena och Henrik, var det detta de såg framför sig när de utropade ”Alla ska hit”? Har de över huvud taget tänkt på att detta är resultatet av deras egna tänkande? Är det detta de ville ha? Har de en enda aning om att det finns ett klart samband mellan människor som från barnsben växer upp som kriminella utan föräldrars närvaro och terrorism som bröderna som sköt i Paris? Bröderna Kouachis historia hittar du från TV 4.

Själv tror jag både Stefan, Malena och Henrik är både för naiva och för beräknande för att ens bry sig om dessa konsekvenser som vi eventuellt redan ser. Feministerna är misstänkt tysta och det är talande om något. De har ju sin maktstruktur att ta hänsyn till. Där ingår inte att sådant här kan hända och att personerna som eventuellt har begått våldtäkten kan begå dåd som detta. För dom är den skyldiga ju alltid den vite medelålders heterosexuelle mannen. Hallå feminister, verkligheten gör sig påmind igen!

Silent HillsVerklighet och fantasi är bara två sidor av samma mynt. Onekligen är feminismen lite spännande på det sättet att den suddar ut gränsdragningen mellan de två och gör till och med ”fantasi” till verklighet och tvärtom Foto: Wikimedia

En annan verklighet som har gått i baklås är att i och med beröringsskräcken med SD och åsiktskorridoren, uteblir debatten om fenomenet gatubarn. En del menar att de är betydligt äldre än de uppger, det är svårt att bestämma utan en undersökning men sådana görs inte i Sverige. De anses för ”integritetskränkande”. Ändå måste debatten komma igång, inte minst för att den nuvarande situationen är ohållbar. Vi bygger ju just nu ett framtida samhälle baserat på otrygghet och våldsamheter.

Exemplet sätter också fingret på en annan öm punkt. Godhetsrörelsen och vår ”statsminister” vill ju gärna se oss och vårt land som en ”Humanitär stormakt”, hur gott detta är är dock högst diskutabelt. Man kan nog inte tala om någon stormakt på området så länge Stockholm har lika många gatubarn (beräknat) som Bukarest i Rumänien. Vi är så väldigt måna om bilden av oss själva som så goda, men det är just inget annat än en bild. I själva verket är vi nämligen en humanitär bananrepublik.

Mer om ämnet gatubarn hittar du på bloggen Fnordspotting. Sveriges väg mot att bli ett u-land har Politivism bloggat om. Bloggen Anybody’s Place har skrivit om Löfven och hans mardrömslika regeringstid. Motpol har skrivit om ett år med Löfven. God läsning.

GatubarnI Sverige pekar vi gärna finger på andra för att känna oss nöjda med oss själva, här exemplet gatubarn i Bukarest. Det lite slående är dock att vi är lika bra, om inte bättre på att skapa denna grupp då våra myndigheter och politiker gör lite eller inget för gruppen i Stockholm. Resultatet är nu eventuellt en våldtagen kvinna, inget feminister ens nämner Foto: SVT

Löjesguiden nominerar idag godhetsrörelsen och feminismen till priset ”Foliehatt of the Year”. Motiveringen lyder: ”Er verklighetsförankring lämnar övrigt att önska. Den saknar både det ena och det andra vilket dagens exempel visar. Det tycks inte heller bekymra er att ni nu långsamt och långsiktigt bygger ett samhälle som vare sig ni eller andra vill ha. Det verkar tryggt för framtiden. Troligen vinner ni lite över att offra lite och det gör er i så fall till cyniska rörelser och personer. Det om något är en bra grund till varför ni nomineras.”

10 tankar på “…Och ännu fler oanade effekter

 1. DN om våldtäkten: ”Men det rör sig i alla inte om ett renodlat överfall.”
  Märkligt uttryckt. Som polis får man väl väga sina ord till journalister.

  I marginalen kan man väl konstatera att kampanjer för att få män att ”sluta våldta” kan ha svårt att nå alla som skulle kunna ha nytta av budskapet.

  Gilla

  • Det har funnits spekulationer om att hon frivilligt har gått med dem ner till fåfängan där sedan våldtäkten skedde. Det finns alltså inget tvingande i den delen som handlar om ett bortförande, det finns helt enkelt inget sådant om uppgiften stämmer. Men uttalandet är märkligt, jag håller med och visst borde man ha ”vägt” sina ord bättre. Det är dock kodspråk från polisens sida. Hur nu än omständigheterna ser ut har en våldtäkt skett och det är inte den gruppen som alltid pekas ut från feministiskt håll, vilket kanske förklarar deras märkliga tystnad i fallet. De här gatubarnen är inga duvungar, de har levt på gatan så länge de kan minnas. I SVT:s reportage framgår nämligen att de redan hade asyl i sydeuropeiska länder tidigare men att de slängdes ut därför att de just vistades på gatan, eller så insåg de att de aldrig skulle få jobb i krisens Italien och så vidare. Lösningen blev att flytta till Sverige, här är vi så naiva så vi spricker med vår förmenta humanism. Relativt ostört kan de leva runt Björns Trädgård på Södermalm där de vistas på nätterna, de hittar också mat och tillfällig nattlogi genom muslimska församlingen runt hörnet från trädgården. De hänger också nere i Klarakvarteren framför allt på McDonalds på Vasagatan. Man vet alltså deras rörelsemönster och vanor men ingen bryr sig, inte förrän nu när det är försent för en person. När man gör det lyckas ändå polisen klanta sig med konstiga ordval och termer, det officiella i Sverige kan inte knyta skosnörena och koka kaffe samtidigt.

   Gilla

 2. Jag kom hem igår från flyget klockan 2 på natten. Stockholms Central var stängd så jag kunde inte se när någon Pendel skulle gå. Utanför huserade ca 200 människor och några som såg ut att vara socialarbetare eller frivilliga på något sätt. Folksamlingen var påtända personer, flera barn, alldeles klart minderåriga, tiggare på nattläger, diverse människor som pratade okända språk, andra som såg mindre pigga ut. Det delades ut kaffe och mackor men ingen tog barnen i örat och fraktade de hem eller någonstans.
  Var detta det nya Stockholm? Natten då de gömda kommer fram?
  Jag tog taxi hem till sist. Orkade inte med nattbussens nattläger.

  Gilla

  • Jag jobbar i centralens närhet och brukar ibland gå dit för att äta lunch, det gör jag inte längre. Folk som kommer packade som åsnor, folk som försvinner jag har själv sett en person som strök omkring och såg misstänkt ut som senare stod och pratade med en grupp nyanlända vilket kan ha varit en av dessa personer som ”övertygar” och folk som föses ihop utanför huvudéntren där de ligger direkt på marken. Undrar om det var detta Malena och de andra menade med sin ”humanism”? Vi kanske borde beslagta hennes lägenhet, den ligger ungefär en kilometer från allt detta längs klara kanal, och använda den som uppsamlingsläger medan hon får bli hemlös. Det är en tragisk syn, det är ett tragiskt behandlande med en tragisk skara människor vars credo nu får så inhumana konsekvenser. Jag hoppas det finns ett särskilt helvete för hycklare som Malena, Henrik, Stefan och Gustaf.

   Gilla

 3. För den som rest i de länder där dessa personer har sitt ursprung är detta inget nytt. Vad som snart kommer att bli nödvändigt är samma lösning som där; du hyr beväpnade vakter som ser till att du kan arbeta och leva i fred. Lika nödvändigt blir fysisk segregation där beväpnade ordningsvakter bedömer om du ser som om du hör hemma i området du rör dig i. Om vakterna arbetar för en seriös säkerhetskonsult, eller är det lokala gänget, beror på hur lagstiftningen utvecklas, men så blir det.

  Fast det är klart, Löfv-blåsaren kanske har kompetensen och kuragen att reda upp den socialmoderata röran.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Gilla

  • Flertalet av länderna i Nordafrika är knappast säkra. ISIL försörjde sig ju sin ett tag som kidnappare på Sinaihalvön dit Etiopier skickades i hopp om jobb. Istället för pengar hem till familjen kom utpressningsbrev och Egyptiska myndigheter och militär framstod plötsligt som säkerhetsansvariga i klass med Jönsson-ligan. Också Libyen efter Khadaffis fall är en rätt otäck historia som dessutom väst har en hel del att förklara sig inför då själva avsättandet i sig destabiliserade landet och banade vägen för ISIL igen som bedriver ett rätt i tidningarnas värld bortglömt inbördeskrig där landets nya ledning riskerar att bli kortvarig vid makten. Nästa land man inte gärna reser till utan både en och två säkerhetsbälten är Jemen som idag slits sönder av strider och som dessutom är ett starkt fäste och bas för Al Qaida. Trevliga miljöer som också präglar människor och de här pojkarna är inga undantag.

   De har troligen levt på gatan längre än de flesta och de är uppvuxna i tron om att det bara är den starke som överlever. Att stjäla, sälja droger och försöka hitta alla genvägar är ett sätt att överleva som vi nu har fått hit till landet blåögd. Myndigheterna är ofta handfallna eftersom de aldrig har mött den här typen av problematik, deras regelverk är illa eller inte alls anpassat till situationen och de har inte resurserna. Snart blir de var de har varit så länge – vinddrivna. Det mest sorgliga är att nu andra oskyldiga som den här tjejen får betala priset. Det som är mest talande är egentligen tystnaden. En tidning har skrivit att det handlar om gatubarn men inte varifrån, flera tidningar har haft artiklar men inte ens nämnt detta och till sist har vi feministerna, politikerna och tjänstemän som har varit kompakt tysta i ärendet. Snacka om att svika hon som nu ligger med allvarliga skador i underliv och i psyke.

   Gilla

 4. Löfvensoppa, 9 miljoner portioner.

  * En flyktingkatastrof
  * 1o rågade övermått inkompetens
  * 1 svagt mandat
  * 2 sinnessvaga regeringsförklaringar.
  * En handfull makthungriga grönsaker från MP
  * 1 Statsminister
  * 1 ”vice statsminister” (fniss)

  Tillagning:
  Koka hela faderullan, krydda ordentligt med floskler, klavertramp och svikna vallöften. Serveras i åtgärdspaket medelst tvångsmatning. Smaklig måltid, Sverige.

  Gilla

  • Låter som vad man i staterna kallar ”recipe for disaster” och det är den föga aptitliga maträtten som nu har serverats svenska folket. Grattis Sverige, man får det man förtjänar brukar det heta men detta är inget land eller folk värt.

   Gilla

  • Glöm inte att de där grönsakerna bör vara biodynamiskt odlade för att göra mp glada och nöjda. De bör dessutom vara just grönsaker, inte mänskliga diton men annars är jag med. Man kan också tänka sig en Kajsa Warg-variant, man tager vad man haver och haver man intet och noll låtsas man att det finns ändå. Lite gråvatten från Romsons båt kan ju bli en bra grund för soppan 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s