Nya karriärsmöjligheter

I dessa tider när jobbskapandet fullständigt har brutit samman är det viktigt att hitta nya vägar till arbetstillfällen för framtiden. Ett sånt jobb som tycks ha funnit en lysande framtid är busschaufför. De som nu jobbar inom yrkeskåren får ju nämligen köra runt asylsökande till både när och fjärran i någon slags improviserad rundtur som för att guida de nytillkomna ombord runt halva Sverige.

Anledningen är enkel, till de platser bussarna anländer för att inhysa de asylsökande finns tydligen också brister och fel. Genast sätter hela bussen igång och sittstrejkar och snart har busschaufförerna inget annat val än att kontakta samordnande myndigheter och köra till nästa anvisade plats. Fallen tycks anhopa sig och bli allt fler. Tidningen DT kan berätta om det, också ST Ångermanland och också DT Dalarna.

BusschaufförBusschaufför tycks vara framtidens stora yrkesval när asylsökande ska bussas runt halva Sverige därför att boendena börjar tryta. Löfven bör snarast tillskjuta pengar genom Magdalena för att utbilda fler Foto: Wikimedia Commons

Eftersom busschaufförer inte kan jobba dygnet runt och måste ha rast, lär de behöva avbyte. Här vankas alltså nya tjänster i framtiden. Nu kan vi för offentliga medel kanske utbilda massor med busschaufförer så har vi ju löst ett av Sveriges mest grundläggande problem. Detta är ju genialt rent av Löfven. Låt oss genast höja skatten på alla skattekossor så vi har råd med denna nödvändiga utbildningsåtgärd.

Den gemensamma nämnaren tycks vara att vi inte längre kan förse de asylsökande med tak över huvudet då det ju som bekant börjar bli ont om sådant. Bo kan man ju enligt vår regering göra i tält så när bussresenärerna nu vägrar lämna bussen kan man förmoda att alternativet blir just tältläger lagom till vinter och rusk. Så ytterst solidariskt att ta hit alla dessa hjälpbehövande när vi inte kan tillgodose ett så basalt behov som boende.

Men ett annat skäl kan vara att de här anvisade boendena inte ligger i närheten av skolor, sjukhus eller ens affärer. Vill man handla har en del blivit anvisade taxi in till närmaste tätort för egna pengar. Återigen så ytterst solidariskt av alla er som ville ha hit alla dessa människor. Men taxichaufförerna får ju jobb så vad vet jag, det kan ju till och med bli nya fina arbetstillfällen där vår regering annars så ofta misslyckas. Han är en riktig klippa den där Löfven.

Taxi DriverOckså taxichaufför tycks vara framtidens yrke för gammal och ung, invandrare såväl som svensk. Här gäller det att smida medans järnet är varmt så vad väntar Löfven på? Foto: Wikimedia Commons – Robert De Niros karaktär Travis Bickle från filmen Taxi Driver

Boendet är ju en springande punkt i hela upplägget som nu dessutom börjar visa tecken på utmattningssymtom. Vi måste göra något åt detta kamrater, vi måste börja tvångsexpropriera fastigheter ägda av privatpersoner för som ni vet är ju ägande detsamma som stöld. Vad någon äger som hon, han och hen har slitit ihop i sitt anletes svett, är ju också något denne berövar alla fina människor (i motsats till dem själva då!).

Här finns alltså en utvecklingspotential Löfven ännu inte har identifierat. Genom att anställa människor inspirerade av DDR-tänkande kan vi med stöveltramp och lite hederliga tvångsmetoder få en armé av godhjärtade medborgare att åka land och rike runt bara för att sparka ut andra från deras stulna egendomar. Sätt genast igång och utbilda dessa genom Arbetsförmedlingen Löfven. Du kommer säkert att få så många kärleksförklaringar från både mp och v att du rodnar efter det tilltaget.

Utrusta dem med en SS-liknande uniform, höga stövlar och ett ridspö så ska ni se att det blir lite åtlydnad i ett land som sätter allt högre tilltro till fascister och andra stövelknektar. Det kommer dessutom ge ett propert intryck i utländsk media och snyggar upp fasaden av ett rättssäkert Sverige.

Det är med andra ord dags för herr Löfven att visa lite statsmannaskap och ta de obekväma besluten. Med andra ord dags att lyssna på Anders Wilhelmsson som är socialsekreterare i Halmstads kommun och som föreslog just detta i ett brev avsänt till kommunstyrelsen. Du kan se brevet här nere i bild

HalmstadHär finns också en potential som ännu inte har uppmärksammats. Genom att utbilda fler socialsekreterare och indoktrinera dem till att bli lika Anders, kan vi bygga det socialistiska samhället i rekordfart. Vilken bragd Anders, du har verkligen visat vägen!

Men trodde ni alla de positiva effekterna upphörde med detta? Nej, njet och nej igen! Magdalena Andersson, vår store guru inom det som populärt kallas kreativ bokföring, har ju en gång för alla talat om för oss att invandringen innebär enbart samhällsvinster och då är det så. Vi kommer absolut inte ha kostnader för bostadbyggande som du aldrig har sett det förr, vi kommer inte att behöva lägga mer pengar på bidrag och jobbskapandet är så gott som gratis.

Det är till och med så enligt hennes nya nationalekonomiska teser att alla utgifter egentligen är intäkter. Tänk dig själv, vi betalar ju miljarder för att få in människor i jobb men får tillbaka skatteintäkter som uppgår till 52 % av skatteboskapets lön. Genom att bara räkna intäkten kan vi dölja att det egentligen är ett system som går med förlust. Det gäller ju att inte vara så negativ. Att vi dessutom kommer att få betala i tiotals år framåt kan man lätt dölja, säg det bara inte.

Kraschlandning HangarfartygOckså pilot verkar vara i ropet. Anledningen är att regeringens politik ändå aldrig har fått luft under vingarna och nu har totalhavererat. Dags för en ny generation piloter att utbildas Foto: Pixabay

Löjesguiden nominerar idag återigen regeringen till priset ”Foliehatt of the Year”. Motiveringen lyder som vanligt: ”Säger ni egentligen inte det hela bäst själva med alla era handlingar och åtgärder?”
Hur verklighetsfrånvänd både regering och Stefan Löfven har blivit framgår med all önskvärd tydlighet på bloggen Fnordspotting.

9 tankar på “Nya karriärsmöjligheter

 1. Hej.

  Både miljö, arbetslöshet och bostadsbrist löses lätt via bussarna. Bussen måste bara gå att köra en begränsad sträcka, till anvisad kommun, innan motorn klappar ihop. Den måste också vara bemannad 24/7, så det blir tre heltider. Bussen blir vid ankomst bostad; de verkar ju trivas i bussar.

  Eller så går kravallpolis in med tårgas och batong och kastar av byket. Fortsätter de tjafsa drar man på vattenslang, och hjälper inte det så är det bara deportera lycksökarna i Algeriet eller Libyen; ingendera staten kan sägas existera i nuläget eftersom man saknar gränskontroll i dubbel bemärkelse…

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Gilla

  • Här vankas oanade möjligheter ännu inte exploaterade av Löfven. Myndigheten för Samhällsberedskap (MSB) kan till exempel låta fyra av en militär rökgranat i bussen och sen öva och utbilda i rökdykning. Resten av resan görs med taxi på deras bekostnad och med arabisk chaufför så de känner sig hemma. Löfven behöver ny pilot efter alla kraschlandningar, varför inte en före detta IS-stridande som samtidigt kan flyga in i Stockholms stadshus. På det sättet blir vi av med Löfven, Stockholms majoritet (S+V+Mp+Fi) och IS-sympatisören. Det blir ju lika många önskningar som en Kinder Överraskning kan tillfredsställa.

   Gilla

 2. Den stora marknaden är dock boenden. Varje barn med oklar ålder måste ju ha personal dygnet runt. Bara idag fanns 679 platser utannonserade hos AF. Migrationsverket hade 172 nya jobb idag. 130 lärare till förberedelseklass mm mm. Snart jobbar halva folket med asylsökanden.
  Det känns som något blir problematiskt här. Jag tänkte på det simpla med pengar. men jag erkänner mig som rasist direkt med så fula tankar. Fy!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s