När moralen är kaputt

Medborgarna i det här landet som själva har satt dit sina änglavingar har nu visat sig vara moraliskt helt korrupta. Anledningen är den totala förvirring som råder kring det tidigare stödet för två grupper som nu visat sig ha hamnat på kollisionskurs. De jag talar om är naturligtvis kvinnor som fått värja sig för sexuella trakasserier från nytillkomna flyktingar som har gjort att dessa har hamnat blåsväder. Grupper av flyktingar har ju pekats ut och nu måste man från godhetsskvadronerna runt om i Europa välja vem man ska stödja.

Nu är till och med förklaringsmodellerna inne på ad hoc-modeller eftersom de ordinarie har visat sig vara så fel. Visst har man sin maktstruktur som i sann Marxistisk anda visar vem som är underordnad och vem som är ännu mer underordnad. Visst förklarar man övergreppen med att det är de förtrycktas sätt att tala om att de är förtryckta men i förbifarten slänger man i vanlig ordning den andra gruppen under tåget. Feministerna gör det, godhetsapostlarna gör det och snart har kökkenmöddingen fullbordad.

Karl MarxIbland är det illa dolt men godhetsrörelsens själva grundideal vilar på Marxistisk grund, inget annat. Feminismen vill gärna kalla sig ”frihetlig” men frågan är vem den är fri för, inte för män men knappast för kvinnor heller Foto: ”Karl Marx 001” by John Jabez Edwin Mayall – International Institute of Social History in Amsterdam, Netherlands. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons

För det både olustiga och lustiga beroende på hur man ser det, är att det är kvinnorna som drar det kortare strået och kom ihåg att det är feminister som står för den utförsäljningen. Här gäller det att försvara en tes och då är bondeoffer inte uteslutna. Vem som bär tjockast offerkofta i den Marxistiska identitetstombolan fick vi en ganska handfast lektion i från Kawa Zolfagary i Nöjesguiden för en tid sedan.

Taktiken i det här spelet mellan sidor och intressen skiljer sig lite åt så här tänkte jag göra en liten sammanställning av vad vi hittills har sett. Vi kan börja med relativiseringen av problemen som är den vanligast förekommande varianten i alla artiklar.

Den här taktiken bygger på att göra ett fenomen/problem så allmänt som möjligt. Man vill visa på hur många andra som är involverade i problemet. Det är alltid samma grupper, för feminister vita heterosexuella Europeiska män och godhetsapostlarna tycker sig se rasister i varje cigarettfimp eller lunchmeny de stöter på. Relativiseringen hittar vi i t ex Gudrun Schymans och Linnea Brunos artikel från Metro (unvis.it).

Argumenten känns lätt igen när skribenterna är framme, från feministiskt håll heter det t ex att ”män under alla år har…..” och menar då att fenomenet inte bara går att tillskriva Nordafrikaner eller araber. Den linjen följer t ex följande artikel i DN (unvis.it) var annars. Problemet med argumentationen är att det finns få eller rättare sagt inga dokumenterade fall där 1000 vita heterosexuella män har samlats på flera ställen runt om i Europa för att på olika geografiskt begränsade områden begå massövergrepp mot kvinnor.

Gudrun SchymanGudrun Schymans linje är glasklar, relativisera genom att påstå saker som inte är sanna så blir historien mindre pinsam och våra faktafel blir mindre påtagliga. Sexuella övergrepp av vita heterosexuella män har skett i grupp i alla tider och är inget nytt. Vilka historiska belägg det finns spelar mindre roll Foto: ”Gudrun Schyman (21859250041)” by Anders Henrikson – a_25_5394. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons

En egen liten underkategori till denna argumentationsmetod är ”vittnesmålet”. Den metoden går ut på att man hittar en person som var där och som så där lägligt har en annan syn på saken än de som borde ha all fakta på bordet nämligen polisen. Denna person kan intyga att allt är fel och alla har missuppfattat allt.

Exemplet ”We Are Sthlm-festival” – en konsert i Kungsträdgården i Stockholm är ett sådant. Polisens bild av unga invandrarkillar som förövarna av sexuella övergrepp ska inte stå oemotsagd. Det blev Martin Eidenstens och Aftonbladets uppgift att stå för förnekandet i följande artikel (unvis.it). Lägg gärna märke till att Martin är fältassistent för att öka hans trovärdighet vilket det inte gör. Det sociala har en historia av att vara allmänt  underbe-mannade och riskerar i hasten att begå misstag. Mer om det i GP (Archive-länkad).

Men det finns också betydligt mer direkta metoder som inte är så oskyldiga som de ovan, låt oss gå in i det minerade området ”krossa motståndet”. Det är som sagt inte lika snyggt och fridfullt som det som nämnts ovan utan betydligt mer smutsigt. Man använder här sociala media för att komma åt meningsmotståndare och måltavlor. Kliniskt och snabbt ser man till att likt skolgårdsmobbaren se till att det tilltänkta offret hamnar på knä så snabbt det går.

Ett fall är den tyska tjejen Selina som var en av dem som utsattes för angreppet i Köln under nyårsnatten. Hon gjorde det som tydligen åtminstone en del inom godhetsrörelsen ser som absolut förbjudet, hon klev fram och berättade sin historia. Man kan väl säga att historien blev kort för snart började man helt enkelt verbalt och socialt trakassera henne genom just sociala media. Mer om den historien i Breitbart.

Hot Potato LogoThe Hot Potato Logo skulle lika gärna kunna vara logotypen för svenska domstolar som inte riktigt vågar ta i den heta potatis migranters brottslighet utgör. Tyvärr leder detta och blotta hotet om stämpeleffekten från godhetsrörelsen till att personer frias på lite för enkla grunder och de som har kränkts kränks en gång till Foto: Wikimedia Commons

Det mest otäcka i den historien är inte att hon inte bara utsattes för ett karaktärsmord. Videon med hennes intervju las snart upp på bland annat facebook och hittade in i muslimska kretsar kring en person med rätt radikala åsikter. På hans sida påstods att hon ljög, att detta ingick i propagandan mot islam från väst och att hon fick skylla sig själv. Rätt härligt att just när man just har utsatts för ett övergrepp så utsätts man genast för ett nytt med andra ord. Den här gången från personer med rätt ljusskygga åsikter dessutom.

Precis som här finns en beröringsskräck från myndigheterna, ingen vill stämplas som rasist och genast finna att 719.000 ditresta aktivister står och demonstrerar mot ”rasismen”. Man låter hellre bli att åtala och snart har man ett än större problem eftersom dessa människor lär sig att myndigheterna är lamslagna och så har man ju ”aktivisterna” på sin sida förstås. Samma fenomen återfinner vi i Sverige då åtal läggs ner eller domarna blir friande.

Ett sånt fall är våldtäkten i Stockholm vid fåfängan där en av förövarna friades för att hans ”ålder inte gick att fastställa”. Du kan läsa om domen i Aftonbladet. Nej, jag säger inte att han borde ha dömts till varje pris men skälet till den friande domen är i det närmaste skrattretande då en åldersbestämning är enkel att utföra om man vill och vågar. Till och med Migrationsverket genomför och informerar också om genomförandet via sin hemsida nu för tiden.

Att en domstol i det här fallet inte gav sig in i det getingboet beror enbart på berörings-skräcken och rädslan för domen från godhetsrörelsen som snart hade stått på trappan och skrikit om rasism. Att en tjej nu fått sitt liv förstört är inte lika viktigt. Domen andas egentligen ”vi vågar inte ta i den här heta potatisen så vi gör det som är politiskt acceptabelt” snarare än juridiska överväganden. Det hela hade nämligen kunnat vara så enkelt, men nu blev det istället så svårt. Allt därför att modet inte fanns.

Noel CowardNoel Coward var kanske inte feg även om hans efternamn faktiskt betyder ”feg”. Däremot gör svenska domstolar i fallet våldtäkten i fåfängan det lätt för sig när man vill slippa ett rättsfall med TNT inbakat. Att man gör sig till ynkryggar är en annan sak. Foto: Wikimedia Commons

Det blir ju så när man har en rörelse som denna där den politiska förvirringen är total. Offer blir förövare och snart har de blivit offer igen. De som borde dömas för brott går fria därför att ingen vågar stå upp mot den dumhet som uppvisas. Men det är faktiskt fler som blir offer än de tjejer vi har talat om hittills. Självaste polisen har ju de senaste dagarna hamnat i blåsväder och delvis av egen förskyllan men också därför att just denna ”goda” rörelse har bestämt sig för att hindra dem från att uträtta sitt jobb.

Den egna förskyllan går att sammanfatta i två ord – Dan Eliasson. Hans karriär har gått spikrakt men den har också gått genom att vara socialdemokrat vilket idag är en merit när man vill göra karriär i det offentliga. Anledningen är enkel, sossarna håller på att genompolitisera tjänstemannakåren med partitrogna för att få en lättledd administration. Denna motverkar dessutom allt vad statskupper heter om gud förbjude någon skulle få för sig att rösta bort guds gåva till det svenska folket.

Dan Eliassons karriär har tagit honom till poster som statssekreterare på justitiedeparte-mentet så kattskit är det inte, CV hittar du i Dagens Juridik. Som partitrogen har han tydligen också sett det som sin främsta uppgift att censurera vissa fakta i målet för att inte ”understödja främlingsfientliga krafter” vilket är bullshitiska för att inte mata SD med fakta. Resultatet blev alltså mörkande av uppgifter och bara av den anledningen borde han avgå vilket också har krävts som följande artikel i SVD (unvis.it) kunde berätta om.

Godhet vs. ondska igen alltså, den enda frågan som återstår är vem som egentligen är ond. För mig är det ingen tvekan, Dan Eliasson måste avgå! Inget annat är acceptabelt i en demokrati. Det har med rätta väckt stor uppståndelse också utomlands därför att händelsen är så pass anmärkningsvärd att man måste fråga sig hur djupt denna partipolitiskt grundade korruptionen egentligen får lov att sträcka sig. Här ett utländskt smakprov från engelskspråkiga Daily Mail.

Dan EliassonAtt Dan Eliasson borde avgå är en sak, att han kommer att göra det en annan. Kom ihåg, han har mäktiga vänner inom die Partei och är själv en del av detta då han har varit statssekreterare åt gamla justitieministern. Det är så man håller ihop i den svenska socialdemokratin Foto: Youtube

En sammanfattning av det vi har läst är alltså att det är en moraliskt korrupt rörelse, inte en godhetens. När man tvingas välja mellan olika gruppers lidande slänger man mer än gärna de som redan har lidit under tåget. Man har en strikt ordning utifrån Marxistiska idéer om vem som är svagare och vem som inte är det som i sin tur leder till lidande för de grupper man säger sig värna.

Man drar sig till och med inte för att se till att installera välvilliga tjänstemän för att tillse att ”rätt bild” förmedlas till allmänheten och att misshaglig fakta slängs i papperstuggen. Domstolar lägger ner ärenden med minst sagt grumliga motiveringar som för att dubblera övergreppen på de som har drabbats. Sammanfattningsvis är det alltså med den nuvarande situationen och allt det som har hänt tveksamt om man kan kalla Sverige en rättsstat. Det är där vi har hamnat och långsamt går saker och ting åt fel håll.

Löjesguiden nominerar idag godhetsrörelsen till priset ”Foliehatt of the Year”. Motiveringen lyder: ”Godhet, vilken godhet? Det som ser ut som detta är ju i själva verket något helt annat på grund av en minst sagt upp och nervänd verklighetsuppfattning! Det gör er i vanlig ordning till högpotenta kandidater till priset.” Mer om godhetens genomklappning kan man läsa om i den utmärkta bloggen Fnordspotting.

18 tankar på “När moralen är kaputt

 1. Ja,det är helt sjukt med all relativisering som godhetsapostlarna sysslar med kring händelserna i Köln och Stockholm. Många av dom jämför en klapp på rumpan i skolan med massövergreppen som skedde i Köln och Stockholm.
  Det är ju också komiskt att dessa människor kritiserar den svenska polisens tystnad om övergreppen i Stockholm när det är dom själva som har sett till att all kritik mot invandrare brunmålas. När dom sedan har lyckats tysta polisen så beklagar dom sig över tystnaden.
  Håller med dig om att politruken Eliasson borde få sparken !

  Gilla

   • Först säger de för mycket – det är dåligt och måste stävjas, sen säger de ingenting och det är dåligt – det måste hindras. Det blir aldrig lagom! Om inte….lagom korkade uttalanden? Eller lagom ogenomtänkta tankar? Kanske ogenomtänkta förslag rent av! Där har vi lösningen för lagom är ju bäst!

    Gilla

  • Dan Eliasson är partitrogen först sist och alltid så honom lär det vara svårt att bli av med när han hålls om ryggen uppifrån. Men lik förbannat bör han avgå. Godhetsapostlarna däremot bör kamma sig. Att relativisera ett problem och släta ut det med allehanda korkade kommentarer efter att ha varit de som delvis har lagt locket på debatten eller hindrat polisen i deras arbete är sånt hyckleri att man storknar. Det här landet behöver göra upp med en historia som blir mer och mer smutsig för var dag. Vi kanske kan kalla in Arnstad att analysera just denna historia och se hur det skulle sluta? 🙂

   Gilla

 2. Margot Wallström har fått ”låna” en lägenhet nästan gratis av Kommunalfacket under en tid. Mer kommer men Wallström vill ännu inte kommentera uppgifterna.

  Gilla

   • Det hoppas jag också att det leder till! Jag tror summan av alla begångna synder inte längre är konstant, folk och tidningar tycks vädra blodvittring och det är inte bra för Wallström.

    Gilla

  • Har sett nyheten idag och läst de patetiska förklaringarna som nu krystas fram i parti och minut från spin doktorerna på Sveavägen 69. Var så säker att det kommer ett inlägg om detta på måndag 🙂

   Gilla

   • Laila Freivalds lägenhet. Jan O Karlsson, Ove Rainer… listan är längre än Svartenbrandts brottregister. Toblerone och blöjpaket är som en piss i Mississippi i jämförelse.

    Gilla

   • Det är det verkligen! Det tycks råda en väldig fascination inom den ”solidariska rörelsen” för just lägenheter i attraktiva lägen. Till din lista kan man lägga Vanja Lundby Wedins 5-rummare hon fick av LO då hon tillträdde som ordförande. En lägenhet hon senare bytte mot en adress i Vasastan, kommer inte ihåg om det var vid Odenplan eller liknande. Lite i skymundan har också Ylva Johansson och hennes Erik Åsbrink fått lägenhet genom statliga Vasakronan på Saltmätargatan i Stockholm. Han är ju som bekant direktör i det bolaget så han vet hur man ska förse sig. I samma fastighet om man tittar på porttavlan så bor eller bodde nästan bara sossepampar av allehanda slag så fina adresser lockar som sagt. Så Toblerone och blöjor är piss i Nilen eller Mississippi om man så vill.

    Det allvarligaste med den affären var att det snabbt las locket på och väldigt lite läckte ut av att det handlade om mer än Toblerone och blöjor. Vid avslöjandet visade det sig att på samma kreditkort som hon hade genom departementet hade hon tagit ut ca 8000 kronor och kallade det vid förhör för ”förskott på lön”. Inget kunde naturligtvis bevisas men få trodde väl att det var den rätta versionen. Det visade sig också att detta handlande inte hade varit första gången. Därför gjordes en avbetalningsplan upp som det inte talades så högt om. I tidningarna var det knäpptyst om just den saken, Toblerone och blöjor fanns det däremot ett nästan överdrivet fokus på. Kan det möjligen ha berott på att man redan då var socialdemokraterna trogna från journalistkåren? Jo då, misstanken fanns nog så man koncentrerade sig på det minst upprörande i den historien. Sossarna är med andra ord en enda lång skandal i vardande där de nya händelserna bara går i ett uppenbart mönster. 🙂

    Gilla

   • Jag tror inte och vill inte tro att hon är så dum, korkad och naiv att hon tror på sin egna förklaring. Det är efterhandskonstruktioner för att lappa ihop det som nu ohjälpligt håller på att gå sönder på riktigt. Hon famlar helt enkelt efter sista repstumpen när hon kommer på något så urbota korkat som förklaringsmodellen. Hennes enda ursäkt i det hela är att någon annan har talat om för henne vad hon ska säga men rådet är i det närmaste patetiskt. För när både media och medborgare kräver en förklaring, väljer hon att spela korkad. Ja, det ska till en person av Wallströms kaliber för att klara den forsfärden hon har framför sig. Nu verkar det dessutom som om Annika Strandhäll har fått samma guldkantade avtal så att påstå att hon inte visste är som att säga att man inte visste att jultomten gör hembesök den 24/12. De kanske rent av är jultomten och julnissen båda två?

    Gilla

   • Talesättet ”Give ‘em enough rope, and they’ll hang themselves.” fungerar ganska bra här. Låt dem prata med en mikrofon under näsan så märks snart att locket är av på trekammarbrunnen. 😀

    Gilla

   • Hahahaha! Jo så kan det förstås vara. Skulle för övrigt vilja se Wallström med en mikrofon under näsan och en öppen trekammarbrunn i närheten, hon skulle rynka betänkligt på näsan och fnysa ljudligt. Jag skulle ge vad som helst för att få se den presskonferensen. ”Visste du inte om att du trängde dig i bostadskön?” Svar: ”Fnys”. ”Hur kan det komma sig att du bara behöver betala 32 kronor ur egen ficka för en femrummare i innerstan som dessutom är möblerad?” Svar: ”Fnys, fnys”. ”Känner du skuld över det som har hänt” Svar: ”Fnys, fnys, fnysfnys!” De lär vara bråda tider på Sveavägen 69 just nu och utsikterna är nog rätt mörka. 😀

    Gilla

   • Nja jag menar kakhålet under näsan. Just nu pratas det mycket skit. Man kan se på det hur Sveriges politiska styre har utvecklats under de senaste århundradena. Från ståndsriksdag som ersattes med en tvåkammarriksdag och idag en verbal trekammarbrunn. 😀

    Gilla

   • Jo du den verbala trekammarbrunnen lär vara överfull och telefonerna hos kamrat Margot och kamrat Annelie lär vara rödglödgade. Versioner och tillrättalägganden ska samköras och alla ska naturligtvis sluta upp kring kamrat Wallströms linje om att hon är totalt oskyldig till allt. Det är väl Israels fel att det nu har avslöjats hur hon har fingrat i kakburken 🙂

    Gilla

  • Läpparnas bekännelse om ens egna förträfflighet är en mäktig kraft. I Wallströms fall är det kanske försent och mer, hon har skitit så många gånger i det blå skåpet att jag har slutat att räkna. Moralen hos godhetsrörelsen och feminister är däremot konstant på en bottennivå.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s