Framåt kamrater!

Framåt kamrater, vi kan inte längre vänta på den dagen det svensk-socialistiska samhällsbygget fullbordats! Åtta år av kräftgång ska nu ersättas med nya fyraårsplaner där vi ska skatta ihjäl svensken. Pengarna kan vi använda till totalt onödiga saker som en höghastighetsbana till Göteborg, länk här till Ny Teknik, för att få bort de personer som understår sig att ta flyget dit. Dessutom hamnar ju pengarna hos våra meningsfränder i Kina så det blir ju win win för hela slanten.

Ja, det är ett problem att vår statsbudget just nu går back 73 miljarder och snart 100 enligt Konjunkturinstitutet (KI). Länk om detta till Ekonomifakta och i DI. Men nu ska vi råda bot på detta, vi ska skapa ett än större underskott när vi ska hosta upp 145 miljarder till höghastighetståg. Allt för att få bort våra förhatliga bröder och systrar som alltså fortfarande envisas med att flyga från Bromma i Stockholm. Om inte höjd skatt hjälper, kan kamraterna i Miljöpartiet bistå med sina obehagliga frågor som ska ställas till resenärerna enligt en motion man kan läsa om i SVD.

Om ett tag kan vi alltså se fram emot att få åka snabbtåg till partikamraterna i Göteborg på skattebetalarnas bekostnad. Höjd högernäve för det kamrater! Att de stackars jävlarna i Stockholm blir utan pengar som måste investeras i upprustning av det befintliga järnvägsnätet nu än en gång blir utan pengarna är inget vi bryr oss om. Vi vet ju så väl att de extra 620 miljonerna inte på långa vägar förslår som anslogs i vårbudgeten som skrivs om här i Sekotidningen (unvis.it). Vi vet också om att dessa pengar ska gå till flera storstäder, men nu är det vi och våra partikamrater vi talar om och då spar man inga kostnader.

Dessutom finns en historisk chans här. Visst är marginalskatten världens högsta som vi kan läsa om på Ekonomifakta, men vi ligger sammantaget bara fyra som vi kan läsa om i Expressen (unvis.it)! Fyra!!!! Det här är oerhört kamrater. Som kamrat Göran säger: ”Vi kan inte ha det så här”. Och verkligen, det kan vi inte. Om vi dessutom betänker att kamraterna på Expressen avslöjar att i den här takten kommer vi att ligga än lägre om några år, så fungerar det inte alls. Nu måste arbetet att bli bäst i kategorin höjd skatt omedelbart sätta igång!

Det är här den historiska chansen kommer in. Vi kan i detta ögonblick chockhöja skatten för alla och envar. Vi inom vänstern vill visa vägen för detta genom att på ett genomgripande sätt visa att det är möjligt. Låt oss visa några socialistiska och bra exempel. Sänkt brytpunkt för statlig skatt till 36.000 kronor i månaden och vi blir av med alla de profitörer som har mage att tjäna mer än andra. Länk till HP här.

Vladimir LeninSocialism skapas vare sig genom att ligga på latsidan eller att lyssna på gnäll utan genom att arbeta hårt som kamrat Lenin och genom att köra över arbetare Foto: ”Baskakov-Nikolai-Nikolaevich-Lenin-in-Kremlin-new194bw” by Nikolai Baskakov – Wikimedia  https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Baskakov-Nikolai-Nikolaevich-Lenin-in-Kremlin-new194bw.jpg#/media/File:Baskakov-Nikolai-Nikolaevich-Lenin-in-Kremlin-new194bw.jpg

Att vi inom vänstern ville höja skatten än mer så att också vanliga knegare ska vara med att betala statlig skatt. Genom att sänka brytpunkten till 30.000 gör ju oss inom detta parti till ett socialistiskt och bra alternativ. Det är ju hur mycket pengar som statskassan får in som är värdemätaren, inte hur mycket du löneslav får behålla själv. Helst hade vi nog velat se hundra procent i skatt för alla och sen kan staten dela ut 25.000 till alla så blir det rättvist.

Låt oss också sätta igång med att få folk att gå eller cykla till jobbet. Höjd skatt på bensin och diesel med 44 respektive 48 öre är en spottstyver för att få till denna vision. Att man gnäller i Norrland är vi så vana vid att vi inte längre bryr oss, länk till Västerbotten-Kuriren. Istället har vi inom Vänsterpartiet lösningar också på sådana problem, minns Kiruna- svenskarna vi en gång skickade iväg! Artikel i Wikipedia om dessa.

Gnälliga svenskar som talar om nedläggning av företag och ny arbetslöshet i dess spår är bara alarmister (vi har nya små fina ord för alla er dessa dysterkvistar!). Inte heller duger sådana argument som ”kunna ta sig till jobbet och affären” om man bor på landet, inbilla er inget. Här ska det socialistiska drömsamhället byggas. Följande exempel från SVT:s Debatt är bara ytterligare exempel på det gnäll om höjda skatter vi hör mest hela tiden. Också sådana negativister som Skattebetalarna är lätta att avfärda – De är ju emot revolutionen, då är de också folkets fiende!

Betänk också att det är nu vi har chansen. Folket är ju revolutionens fiende när de förut valde alliansen och nu SD. Vad bättre då än att tukta dom med lite mer skatt? Om vi dessutom som i fallet migration lägger locket på så att ingen får insyn hur mycket av deras pengar som nu är våra, som går till detta har vi ju hittat en ny princip! Offentlighets-principen är bara borgerlig propaganda, låt oss istället skrota allt detta och se skattepengarna som våra så kan vi göra mycket för revolutionen för dessa.

Löjesguiden nominerar idag Vänsterpartiet och Miljöpartiet till priset ”Foliehatt of the Year”. Motiveringen lyder: ”Ni lever inte i verkligheten, det räcker som motivering.”

Fler som skrivit om vänstern och skattehöjningar är:

Fnordspotting – (S)katt som självändamål

4 tankar på “Framåt kamrater!

 1. Vänstern anklagar borgerligheten för att bara ha skattesänkningar som lösning. Jag brukar säga att vänstern bara har skattehöjningar och bidrag som lösning på allt. Om dom bara vågade så skulle dom ta ut 100% i skatt…
  Det är ju skrattretande eller egentligen tragiskt att dom tror att höjd skatt på arbete och drivmedel kommer leda till mera arbete..

  Gilla

  • Helt sant Pelle! Man kan hålla sig för skratt för det enda som återstår när jobbskskapandet misslyckas är att höja skatten än mer för att investera i jobb som annars inte ens skulle ha skapats. Vända sidor på papper i pärmar på Riksarkivet och och liknande brukar inte kvalificera under beteckningen ”arbete”, inte heller att koka kaffe på kommundelsnämndens kontor. Men det är det vi kommer att få se om ett år eller två i den här takten. Låt dem bara upptäcka hur kontraproduktivt det egentligen är, hur många åkerier som lägger ner och friställer folk eller hur många företag som hellre etablerar sig utomlands så är det inte långt borta. När den vetskapen sätter in höjer man bara skatten lite mer så fixar man jobben som aldrig fanns.

   Gilla

   • Du menar jobben som aldrig behövs? Stockholm har långt gångna planer på att undervisa illiterata gravida kvinnor hur man blir med barn.

    Gilla

   • Det där är ett jobb som absolut behövs, lär vi inte dom att inte bli med barn sitter du det ju än fler och tigger om några år 😀

    Nej skämt åsido, det är ju just det där skattebetalarna förmodligen aldrig avsåg att deras pengar skulle användas till men som det går till ändå. S, v, mp och fi har ju bestämt över huvudet på folk, för de har ju aldrig sagt vad de tänker göra vare sig i valrörelse eller efter, och dessa måste bara finna sig i det. Pinsamt om du frågar mig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s